Συνεχίζοντας το ταξίδι μας στον κόσμο της διατροφής, εξερευνήσαμε πώς οι διατροφικές συνήθειες διαμορφώνονται από το κλίμα και τα προϊόντα κάθε τόπου.
Στην καρδιά της Μεσογείου, στην Ελλάδα μας, το ευνοϊκό κλίμα και η πλούσια γη μας χάρισαν τη Μεσογειακή διατροφή.
Αναλύοντας την πυραμίδα της, ανακαλύψαμε τις ομάδες τροφίμων και τη συχνότητα κατανάλωσής τους.
Η Μαρία και ο Έρως μας ενθουσίασαν δημιουργώντας και παρουσιάζοντας μια λαχταριστή φρουτοσαλάτα.
Στη συνέχεια, χωρισμένοι σε τρεις ομάδες, αναλάβαμε να ετοιμάσουμε και να παρουσιάσουμε τις δικές μας προτάσεις για υγιεινά πρωινό, δεκατιανό αλλά και μεσημεριανό γεύμα.
Η κοινή μας διαπίστωση;
Ένα πραγματικά υγιεινό πιάτο είναι ένα πολύχρωμο πιάτο!

%20-%20%CE%88%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5%20%CE%B5%CF%80%CE%B5%CE%BE%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%B1.jpg)

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου